Welcome Højfeldt

Danish interview with new FIFA Head Coach Jeppe Højfeldt Jørgensen

Det er med stor glæde, vi endelig kan afsløre vores første ‘signing’ til vores nye FIFA-lineup: Jeppe ‘Højfeldt’ Højfeldt Jørgensen. 

23-årige Jeppe indtager rollen som Head Coach, og han vil derfor være at finde på sidelinjen ved den næste sæson af eSuperligaen, hvor Copenhagen Flames i samarbejde med FC Midtjylland vil være repræsenteret.

Jeppe startede oprindeligt som ‘casual’ FIFA-spiller med drømmen og visionen om at gå pro. Der gik ikke længe, inden han opdagede, at hans færdigheder lå i at coache andre spillere, og han valgte derfor at forfølge sin nye passion. Jeppe har i dag mere end 6 års erfaring på sit CV som professionel coach for både danske og udenlandske FIFA-spillere, heriblandt det danske supertalent, Anders Vejrgang. 

Jeppe har fulgt nøje med i den kompetitive FIFA-scene i snart et årti, og han har været med til at udvikle og forme utallige FIFA-talenter igennem årene som træner. Han er allerede et genkendeligt ansigt i eSuperligaen, idet han tidligere har været Head Coach for Vendsyssel FF og Hobro IK samlet over fire sæsoner. Hans seneste præstation var som træner for det finske FIFA-landshold, der kvalificerede sig til eNations Cup, som skulle være afholdt i København sidste sommer. Eventet måtte ligesom andre store, internationale esportsbegivenheder desværre aflyses pga. COVID-19.  

Med sin fremtrædende baggrund og mangeårige erfaring som coach for nogle af Danmarks største FIFA-talenter var Jeppe den rette kandidat til jobbet som Head Coach for det nye projekt mellem Flames og FCM esport. Klubbernes såvel som Jeppes forventninger til det endnu hemmelige lineup er store, og han ser frem til, at drengene snart skal i aktion:

“Jeg er ekstremt spændt på at komme i gang og til at starte mit arbejde med spillerne. Først og fremmest ligger mit fokus på, at vi skal levere resultater i topklasse. Her i opstarten handler det mest af alt om, at vi får bygget et solidt fundament for holdet. Jeg vil selv i høj grad fokusere på spillernes mentaltræning, og jeg forventer, at hver eneste af dem er klar på at give den fuld gas, og at de møder fuldt fokuseret op til vores træninger og kampe.”

Målsætningerne for holdets første sæson i eSuperligaen er derfor også sat højt, tilføjer den nye Head Coach:

“Vores mål er at ramme top-4, da det giver direkte kvalifikation til Finals i eSuperligaen, hvilket jo vil betyde, at vi undgår at spille playoff-kampen.  Men det er en lang sæson, og der kan ske rigtig meget. Det er nogle dygtige hold, der er med, og selvom vi endnu ikke kender til de fulde trupper hos de andre klubber, plejer FCK og Brøndby altid at stå helt skarpe og levere nogle af de bedste resultater. Også et hold som Vejle-Tricked er en stor konkurrent. Det handler derfor også ofte om de små marginaler, og at vi skal hente alle de procenter, vi overhovedet kan. Vi skal hele tiden sørge for, vi bliver bedre til træningerne, inden vi kan måle os med konkurrenterne og alle topholdene i ligaen”. 

Selvom vi må vente lidt endnu med at afsløre, hvilke spillere der skal repræsentere FCM-Flames i næste sæson af eSuperligaen, fortæller Jeppe, at han er yderst forventningsfuld og spændt på at konkurrere under de to klubbers fælles banner. Han fremhæver især motivationen for at viderebringe Flames’ succes i andre esportstitler over til hans eget speciale, nemlig FIFA: 

“Flames er en meget professionel organisation, som har haft stor succes i andre spiltitler, og det vil jeg naturligvis gerne være med til at føre videre til FIFA. Mit mål lige nu er at få sammentømret holdet, og der ligger altid en udfordring i at starte et helt nyt hold op fra bunden. Det kræver en tilvænningsperiode, men jeg føler, at vi niveaumæssigt, spiller-til-spiller, skal være at finde iblandt top-4 i eSuperligaen.”

Ved siden af sit arbejde som FIFA coach studerer Jeppe Kommunikation på Aalborg Universitet og har foruden det en kæmpe interesse for fodbold og sportspsykologi. 

Vi er glade og stolte over at have Jeppe, en af Danmarks bedste FIFA coaches, med på vores nye projekt. 

Følg desuden med de kommende dage, når vi præsenterer det fulde FIFA-lineup.