fbpx

Venskabsklubber

Venskabsklubberne er en vigtig del af vores Light The Fire projekt, da de sammen med med vores egen talentafdeling danner grobund for hele projektet. Venskabsklubberne spiller en rolle både ift. scouting, udvikling og rekruttering af talenter. Hvis du vil vide mere, eller er interesseret i at blive venskabsklub med Copenhagen Flames, kan du læse mere her.

“Sørby har udviklet utallige talenter til den professionelle scene og med dette samarbejde ser vi frem til at styrke vores eget akademi og main hold i fremtiden.”

Steffen Thomsen, CEO, Copenhagen Flames

“Vi ser meget frem til vores kommende samarbejde med en af Danmarks bedste LOL organisationer CPH Flames. Vi håber på, at samarbejdet vil give vores spillere en endnu stærkere platform og netværk hvor de kan udvikle sig yderligere. Derudover deler vi Flames’ filosofi om at skabe gode rammer for bredde idrætten samt et stærkt talentarbejde.”

Henrick Carlsen, Roskilde Esport

Vi har valgt at samarbejde med Roskilde Esport af flere årsager, en af dem værende at de har været pionerer inden for dansk esport siden de startede i 2006. De var en af de første esports foreninger som investerede stort i deres infrastruktur, og bliver ved med at sikre de bedste forhold for deres medlemmer. De er ambitiøse, og deler vores værdier ift. at sikre de bedste forhold muligt for deres talenter.

Daniel Vorborg, Esportsdirektør