VENSKABSKLUBBER

Talentudvikling

Styrk dit brand

Vi støtter jer

Vi skaber talenter

Copenhagen Flames er en professionel esportklub, der har udviklet og dyrket talenter som bl.a. Rene “TeSeS” Madsen (Heroic), Asger “Farlig” Jensen (Funplus Phoenix), Magne “Deqzy” Andersen.

Venskabsklubberne er en vigtig grundsten i vores talentudvikling og vision om at formidle esport bredt og gøre interessen større. Derfor har vi til hensigt at skabe et bredt netværk af venskabsklubber vi kan støtte ifbm. talentudvikling, træning og strukturering.

Vi udvider jeres brand

Som venskabsklub vil I blive indlemmet i vores meget populære Fortnite bootcamp setup, der både tilfører jeres forening know-how, undervisningsprogram, eksponering via Flames kanaler, kompetenceløft hos jeres trænere og ikke mindst økonomi.

Vi har mærket på egen krop, både ifbm. med etablering af Copenhagen Flames og driften af Ballerup Esport hvor svært det kan være at rekruttere nye medlemmer, og skabe en sund økonomi i foreningen. Med vores bootcamp program har vi til sigte at afhjælpe begge dele.

 

HVAD VI TILBYDER

Det er ikke alle der kan blive venskabsklub, da vi har krav til setups, antallet af medlemmer og lokaler, men vi hilser altid en dialog velkommen ift. hvordan vi kan skrue tingene sammen.

Lyder det spændende?

Så tøv ikke med at tage kontakt til os

blue 1000x1000