Valorant specifiktræning hos Flames

Vil du gerne blive bedre til Valorant på et mere avanceret niveau? Så deltag i Copenhagen Flames’ online specifiktræning i Valorant

Med vores specifiktræning kan du fordybe dig inden for et specifikt område i Valorant, på et mere avanceret niveau end til basisundervisningen. Vores dygtige og kompetente Valoranttræner kommer fra Hong Kong og har selv spillet Valorant på et semiprofessionelt niveau. 

Fokusområder i specifiktræning:

  • Uge 1 – Mekanisk træning og målsætninger: 119,-
  • Uge 2 – Forståelse for teamplay og macroplays: 119,-
  • Uge 3 – Brug af utility og forbeding af specifikke roller: 119,-
  • Uge 4 – Clutch situationer og map reaktioner: 119,-

En specifiktræning er en engangstræning på 2 timer. Man betaler pr. træning og behøver derfor ikke at deltage til alle træninger.

OBS: Vores træner taler ok dansk, men den teoretiske del af undervisningen vil foregå på engelsk!

Vi har en vejledende aldersgrænse på 10+ år for vores elever på vores Valorant specifiktræning.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Har I spørgsmål til vores Valorant specifiktræning, er I altid mere end velkomne til at sende os en mail!

 undervisning@copenhagenflames.com

Emner for Valorant specifiktræning

Uge 1: Mechanical træning
20/03/2023 (16:00-18:00) 119,-

For at forbedre dine evner indenfor Valorant på et højere plan, er det vigtigt at du øver og polerer dine mekaniske evner, såsom aiming og movement. Via. vores specifiktræning vil vores underviser hjælpe dig, med at fintune og mestre dine mekaniske evner indenfor spillet, ved hjælp af det program han har planlagt. Programmet kommer til at dykke helt ned i det specifikke og vil fokusere på dig som individ og, vise dig hvad du kan gøre for at mestre disse områder i Valorant!

Uge 2: Forståelse af teamplays & macroplays 27/03/2023 (16:00-18:00) 119,-

At kunne udvikle din forståelse af teamplays og macroplays , er en vigtig del af Valorant. De dygtiste spillere har evnen til at vurdere og analysere deres egne VODs, for at lære hvad de kan gøre bedre, og hvad de kan gøre anderledes for at øge deres niveau endnu mere. Med vores Valorant specifiktræning vil vores træner undervise dig i hvordan, du kan bruge VODs til at udvikle din forståelse for teamplays og macroplays, og inkorporere det i dit spil for at blive en endnu bedre spiller!

Uge 3: Utility & forbedring af specifikke roller
03/04/2023 (16:00-18:00) 119,-

At mestre din specifikke rolle i Valorant, samt hvordan du bruger dit utility har en stor betydning for din udviklig og dit niveau. Med vores specifiktræning vil vores træner gå i dybden med de forskellige betydninger de specifikke roller har i Valorant, og hvordan de specifikke roller skal benytte sit utility. Vores undervisning vil hjælpe dig med at forbedre de roller du gerne vil mestre, for at nå op på et endnu højere niveau i spillet!

Uge 4: Clutch situationer & map reaktioner
10/04/2023 (16:00-18:00) 119,-

Udviklingen af din “game sense” og evnen til at clutche er afgørende for om du adskiller dig fra den gennemsnitlige Valorant spiller, og når op på et endnu mere avanceret niveau. Specifiktræningen i Valorant hos Copenhagen Flames vil hjælpe dig, med at gennemgå koncepterne “game sense” og “clutching” og hvordan du kan udvikle dig indenfor disse områder, for at højne dine Valorant evner på et mere avanceret plan! 

Praktisk info

Sådan foregår en specifiktræning hos Copenhagen Flames

Alle specifiktræninger foregår online via programmet Discord. 

Discord er vores foretrukne platform til online undervisning og bootcamps. Alle børn og unge fra hele Danmark har derfor mulighed for at deltage på vores specifiktræning hjemmefra.

For at deltage til Valorant specifiktræning kræver det at du har Valorant, Vanguard (Valorant Anti-cheat), Discord og Aim Lab installeret på din PC.

Join us on Discord

Sådan fungerer betaling til specifiktræning

Til betalingen af specifiktræning anvender vi Upgrade.Chat, som er et program til at styre vores medlemskaber igennem programmet Discord.

I videoen nedenfor kan I se hvordan det vil fungere, at melde sig til Valorant specifiktræning via. Upgrade.Chat:

Vil du vide mere om vores Valorant-undervisning?

Brænder du for Valorant, og vil du  gerne blive bedre til spillet? Så tilmeld dig vores Valorant-undervisning eller Valorant Bootcamps! 

Læs mere om vores undervisning her: https://copenhagenflames.com/start-til-valorant-hos-copenhagen-flames/

Læs mere om vores bootcamps her: https://copenhagenflames.com/valorant-bootcamps/