fbpx

Fortnite Undervisning

Gå til esport hos Copenhagen Flames! Vores kompetente undervisere i Fortnite kan hjælpe dig med at nå nye højder i dit spil – så tilmeld dig vores undervisning allerede i dag.

Start allerede nu!

Tilmelding og ventelister
Du finder skemaer over vores fysiske og online træningstider her på siden. Du tilmelder dit barn ved at udfylde tilmeldingsformularen her på siden. Tilmeld dit barn ved at vælge niveau, og udfyld derefter alle felter. Derefter er I oprettet på vores venteliste på Holdsport.dk.

Vi kontakter jer hurtigst muligt, når vi har fundet en ledig plads til jer på det valgte niveau.

Vær også opmærksom på, at vi kun lejlighedsvis åbner op for tilmeldinger til vores fysiske Fortnite-hold. Hvis dit ønskede hold ikke fremgår på tilmeldingsformularen, er holdet fyldt op. Du kan med fordel tilmelde dit barn til vores online Fortnite-træning, mens I venter på en ledig plads på det fysiske hold.

Info om undervisningen

Vi gør brug af en vejledende aldersgrænse på 10+ år. Spillerne kan deltage i vores Fortnite-træning på enten PC, PlayStation eller Xbox. Online deltagelse kræver dog brug af app’en Discord

Vi anvender Holdsport.dk, hvor I har adgang til info om holdets medlemmer, træningstider, kontingent og meget mere.

Alle hold træner én gang ugentligt af 2 timers varighed. Vi gennemgår gennemgår et nyt tema samt øvelser, heriblandt aiming, building & editing, kommunikation, teamwork samt sundhed og esport ved hver træning. Prisen for at deltage i vores Fortnite-undervisning er 300-350 DKK pr. måned.

Har du har spørgsmål ang. vores undervisning, bedes du sende en mail til undervisning@copenhagenflames.com.

Niveauinddelt Fortnite Undervisning

NIVEAU 3
Low Contender
0-2999 hype

NIVEAU 2
High Contender
3000-5999 hype

NIVEAU 1
Championship
6000+ hype

Find dit niveau

I vores undervisning deler vi spillerne op efter deres individuelle niveau på samme vis som i traditionelle sportsgrene. Spillere kan derfor rykke op i niveau, når de med tiden har udviklet og forbedret sig. 

Du skal tage udgangspunkt i antallet af Arena Points eller hype, som du har indsamlet i løbet af sæsonen. 

ONLINE UNDERVISNING i Fortnite

MANDAG

Fortnite Niveau 1-3

Mandag 16:00 – 18:00

Fortnite Niveau 1-3

Mandag 18:30 – 20:30

TIRSDAG

Fortnite Niveau 1-3

Tirsdag 16:00 – 18:00

Fortnite Niveau 1-3

Tirsdag 18:30 – 20:30

ONSDAG

Fortnite Niveau 1-3

Onsdag 16:00 – 18:00

Fortnite Niveau 1-3

Onsdag 18:30 – 20:30

TORSDAG

Fortnite Niveau 1-3

Torsdag 16:00 – 18:00

Fortnite Niveau 1-3

Torsdag 18:30 – 20:30

FREDAG


Ingen træning

 


Ingen træning

Al online Fortnite-undervisning foregår på Discord. Man kan deltage i undervisningen via enten PC, PlayStation eller Xbox.

PRIS på online Fortnite undervisning

300 DKK PR MÅNED

FYSISK UNDERVISNING i Fortnite

MANDAG

Fortnite Niveau 2

Mandag 16:00 – 18:00

Fortnite Niveau 1

Mandag 18:30 – 20:30

TIRSDAG

Fortnite Niveau 2

Tirsdag 16:00 – 18:00

Fortnite Niveau 3

Tirsdag 18:30 – 20:30

ONSDAG

Fortnite Niveau 3

Onsdag 16:00 – 18:00

Fortnite Niveau 2

Onsdag 18:30 – 20:30

TORSDAG

Fortnite Niveau 3

Torsdag 16:00 – 18:00

Fortnite Niveau 1

Torsdag 18:30 – 20:30

Fredag

Fortnite Niveau 2

Fredag 16:00 – 18:00

Fortnite Niveau 1

Fredag 18:30 – 20:30

OBS: Vær opmærksom på, vi altid kan være nødsaget til at omlægge vores fysiske Fortnite-undervisning til online undervisning, hvis de pågældende corona-restriktioner kræver dette.

PRIS på fysisk undervisning

350 DKK PR MÅNED

Copenhagen Flames – Center Boulevard 5, International House, 2300 København S

TILMELDING TIL
FORTNITE UNDERVISNING

Ferie fra undervisning

Vores undervisning følger Københavns Kommunes feriekalender.

Det betyder, vi ikke afholder undervisning i disse perioder samt på helligdage.
Du kan klikke her for at læse mere.

TALENT DIVISION i Fortnite

Copenhagen Flames’ Talent Afdeling er Danmarks mest ambitiøse og professionelle af sin slags. Fokus er på udviklingen af talenternes færdigheder inden for spillet, men ligeså vel inden for problemløsning, kommunikation og teamwork. 

Formålet er at udvikle talenterne indenfor alle disse områder, så de kommer videre med en masse ekstra værktøjer, som både kan bruges i esport såvel som andre områder i livet.

Previous
Next

Fortnite afdelinger og niveauer

Flames Fortnite-hold er til de esportsudøvere, som er seriøse omkring at forbedre sig som spillere, og som samtidig søger et stærkt fællesskab og nye venskaber. 

Vores hold er opdelt i 3 afdelinger: Junior, Academy og Pro.

Som elev på Flames Fortnite-undervisningshold går man på vores juniorhold og får titlen som ‘juniorspiller’.

Som kendt fra traditionelle sportsgrene har vi opdelt vores juniorhold i Fortnite op i 3 niveauer, så spillerne kommer på hold med andre talenter på deres eget niveau ift. færdigheder i spillet, ambitioner og modenhed.

De bedste juniorspillere får lov til at rykke op på junioreliteholdet, som samler de bedste juniorspillere på samme hold.

Der vil derfor være mulighed for at rykke op i niveau over tid. Vi forventer derfor også, at alle spillere møder koncentreret op til undervisningen, deltager aktivt i øvelserne og arbejder imod de fælles mål, som træneren opstiller for spillerne.

De bedste juniorspillere får muligheden for at rykke op på vores Academy-hold, som er niveauet under vores professionelle spillere. Eksempelvis startede vores Academy-spiller Tjino på vores juniorhold, inden han rykkede op på Flames Academy-holdet.

Trænere

Fortnite-afdelingen er ledet af Mikkel ‘KrigsMikkel’ Rasmussen, som til dagligt agerer som professionel Fortnite-træner. Han træner både vores professionelle spillere og vores talenthold, kaldet Academy.

Alle undervisere er selv erfarne Fortnite-spillere på højt niveau. Alle trænere gennemgår et oplæringsforløb under KrigsMikkel, hvor vi sikrer høj kvalitet af undervisningen tilpasset de enkelte elevers niveau.

Alle vores trænere får desuden indhentet en børneattest i forbindelse med deres ansættelse hos Copenhagen Flames.

Udover det så forsøger vi også at informere om pædagogisk adfærd samt situationshåndtering, såfremt dette skulle være nødvendigt.

Trænerne fungerer som rollemodeller for børnene, hvilket både er i opførsel, sprogbrug og fremtoning. Det er vigtigt for os, at forældre trygt kan lade sine børn gå til undervisning hos Copenhagen Flames, og det er trænerne naturligvis en stor del af at indfri.

Hvis du som forældre gerne vil vide mere om esport og Fortnite, er du altid velkommen til at kontakte os på:undervisning@copenhagenflames.com

Vi glæder os til at se dig til undervisning!

ADRESSE

Undervisningen foregår i
vores moderne faciliteter på Amager i Bella Centret.

TILMELDING TIL
FORTNITE UNDERVISNING

SE VORES HOLDSIDE PÅ HOLDSPORT