fbpx

CS:GO Female

 Counter-Strike: Global Offensive

Vi vil igen opbygge et projekt omkring kvinde CS:GO, hvor målet er at være med blandt de absolut bedste kvinder, og samtidig kunne konkurrere på niveau med bobbel og bunden af top 10 i Danmark.
Vores fremgangsmåde for at opnå vores mål vil dog være anderledes denne gang. I stedet for at hente etablerede navne på den internationale kvinde scene, vil vi kigge på at hente unge og sultne talenter med en masse gåpåmod. Investeringen i holdet kommer især til at være i infrastrukturen omkring dem, da vi vil bygge samme struktur omkring kvindeholdet, som vi har til vores herrehold.

Vi kommer til at hente en træner med erfaring fra det niveau vi ønsker at få vores kvindehold op på, og vores sportsdirektør Daniel Vorborg vil arbejde på holdet omkring performance. Derudover vil en analyst assistere begge vores hold.
Dertil vil vores kontor og bootcamp faciliteter stå til rådighed for holdet, og planen er at deltage til danske lans og turneringer, samt relevante kvinde turneringer og kvalifikationer.

Vi kommer til at fortsætte samarbejdet med Vicky “vic” Dose, som vil fungere som holdkaptajn for holdet. Vicky har senest i februar 2020 været med til at vinde $20.000 til Girl Gamer Festival i Dubai, og hun  kommer med sin erfaring til at spille en afgørende rolle for at vores projekt får en god start.

#BRINGTHEFLAMES

#BRINGTHEFLAMES