START TIL FORTNITE HOS COPENHAGEN FLAMES

Bruger dit barn mange timer på at spille Fortnite? Og søger du et trygt fælleskab til dit barn, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig som spiller og som menneske?

Så tilmeld dit barn Copenhagen Flames’ Fortnite-undervisning, og få adgang til vores store undervisningsunivers! 

Vi har to former for medlemskab i Fortnite: Flames Member og Flames Junior. Læs om vores medlemskaber her!

Nye Flames Junior-medlemmer skal gennemgå vores 4-ugers online introforløb, inden de starter på et fast træningshold for begyndere, middel eller øvede spillere.

Tilmeld dig vores Fortnite-undervisning. Gratis prøvetime. Løbende opstart. Fra 300 DKK pr. måned!

Flames Junior - Undervisning i Fortnite af højeste kvalitet

Undervisning

Gå til esport hos Copenhagen
Flames og bliv en del af klubben

Gratis Prøvetime

Vi tilbyder en gratis prøvetime til alle nye elever.

Trygt Fællesskab

Trygt fællesskab til at udvikle sig som spiller og som menneske

Vores kompetente Fortnite-trænere hjælper dit barn med at udvikle sine evner og talenter både i og udenfor spillet. Vi har hold til spillere på alle niveauer – både online på Discord og fysisk i vores lokaler i Bella Centret, København.

Alle nye elever får første træning som en gratis prøvetime, inden du beslutter, om dit barn skal starte hos os!

Spørgsmål bedes henvendes til os på mail: undervisning@copenhagenflames.com

Som Flames Junior får du adgang til

Hvad siger forældre og elever
om vores Fortnite Undervisning?

MOR TIL ELEV

"Noget af der mit barn har lært er at han koncentrere sig i længere tid, han er blevet mere fokuseret på detaljer og på, at man faktisk kan blive dygtigere til alting. og det er virker også i skolen!"

ELEV HOS FLAMES

"Det bedste ved at træne hos Flames er at man får en masse nye venner, det er nogle fede trænere, og man lærer en masse."

4-ugers online introforløb for nye elever

Hvorfor skal vores elever gennemgå et online introforløb?

Nye spillere skal gennemgå vores online 4-ugers introforløb, inden de kan starte på vores træningshold. Hermed sikrer vi, de får den bedste velkomst i klubben, og vi finder samtidig ud af, om hvilket af vores 3 niveauer, de skal starte på. 

Alle vores faste træningshold træner én gang om ugen af to timers varighed.

Vi opretter nye introhold løbende, som vi modtager tilmeldinger. Næste introhold har opstart til august efter skolernes sommerferie.

Vi gør brug af en vejledende aldersgrænse på 10+ år. 

Hvilke emner og temaer gennemgår dit barn på introforløbet?

Uge 1: Introduktion til klubben – hvad vil det sige at være juniorspiller hos Copenhagen Flames? Gratis for alle nye elever at deltage i!

Uge 2: Building & Editing. Lær teknikkerne til at bygge effektivt og hurtigt.

Uge 3: Aim. Skudtræning, hvor du lærer at ramme dine skud.

Uge 4: Taktisk forståelse og afslutning. Vi finder ud af, hvilke af vores 3 niveauer dit barn skal træne på fremadrettet.

Alle træninger foregår online via programmet Discord.

Tilmeld dig vores 4-ugers introforløb til 300 DKK. Gratis prøvetime. Løbende opstart.

Interesseret i et billigere medlemskab?

Er du og dit barn interesseret i et billigere medlemskab med adgang til en masse fordele, events, undervisning mm., skal I tjekke vores Flames Member-medlemskab ud! Kun 99 DKK pr. måned. Læs mere om at blive Flames Member her!

Interesseret i fysisk Fortnite-undervisning?

Foretrækker I at deltage på et af vores fysiske Fortnite-hold, kan I tilmelde jer vores venteliste via blanketten i bunden af siden. Vi kontakter jer hurtigst muligt, således vi sammen kan finde ud af, hvornår dit barn skal træne fysisk hos os. Vi har pt. ikke fysiske introhold.

Mød to af vores Fortnite-trænere

Brug for at vide mere?

Få færdigheder du kan bruge i og uden for spillet

Hos Copenhagen Flames tilbyder vi ugentlige træninger i Fortnite med Danmarks mest kvalificerede trænerstab. 

Vi fokuserer på personlig udvikling og sigter efter at give dit barn de bedste forudsætninger for at udvikle færdigheder i teamwork, kommunikation, online adfærd og mentalitet til at performe i kampe og turneringer.

Vi følger alle vores spillere fra laveste til højeste niveau. Hos os er der plads til alle, og om du er nybegynder eller det næste nye Fortnite-talent, er der en plads til netop dig på ét af vores mange træningshold! 

Som led i vores undervisning introducerer vi også vores spillere for emner som kost, motion, søvn samt online sprogbrug og adfærd. 

Vi fokuserer på at udvikle og forbedre den enkelte spillers færdigheder i Fortnite. Vi har desuden fokus på at opbygge et stærkt og trygt fællesskab på holdet, hvor der skal være plads til alle på tværs af alder, køn og ambition.

Vi giver vores spillere en masse værktøjer, som de kan bruge såvel i esport som i alle andre områder i livet.

Spil med i Flames OiSTER Ligaen

Spil med i Flames’ egen og eksklusive Fortnite-Liga. Kun for Flames Members og Flames Junior

Spil som en Pro, vind fede præmier og bliv kåret som den bedste Fortnite-spiller i Flames!

Læs mere her: copenhagenflames.com/flames-oister-ligaen/ 

Vi er i tæt kontakt med elevernes forældre

Som forælder er du  altid i tæt kontakt med klubben. Vi har hurtig svartid på mail, vi sender løbende nyhedsbreve ud til forældrene til vores elever, og vi er altid klar på at tage en snak over telefon, når spørgsmålene kræver yderligere uddybning.

Vi ved, at esport er en ny og fremmed verden for mange forældre. For med en interesse i computerspil og esport kan man som forælder ikke bare kigge med på sidelinjen på samme måde som ved en fodbold- eller håndboldbane.

Vi inviterer derfor til månedlige forældremøder og samtaler med trænerteamet. Vores mål med den tætte forældrekontakt er at give et indblik i esportens verden og måden, vi driver undervisningen på og (ud)danner vores elever.

Vi er altid klar til at hjælpe vores elevers forældre, og vi tager gerne en snak med jer, hvis I har spørgsmål til jeres børns spillevaner, personlige udvikling som spiller og meget mere.

Er du som forældre nysgerrig efter at vide mere om klubben og vores undervisning, må du endelig sende os en mail til: undervisning@copenhagenflames.com

Undervisning for begyndere, middel og øvede!

Vi har hold på forskellige niveauer, så der både er plads til sjov og seriøs træning! Alle nye medlemmer skal gennemgå vores introhold, for at vi kan få det bedste indtryk og bedømmelse af, hvilket niveau dit barn skal begynde på hos os. Fysiske elever behøver ikke at gennemgå vores online introhold, men vi anbefaler stadig alle at gennemføre introforløbet.

Vi inddeler vores online og fysiske juniorhold op i 3 niveauer på samme måde som 1.-, 2.- og 3.-hold i traditionelle sportsgrene. Dertil har vi hold til vores bedste og dygtigste Fortnite-spillere.

Niveau 3 er for vores yngste juniorspillere. Selvom eleverne på alle niveauer træner de samme emner og temaer, er fokusset på niveau 3, at eleverne skal have det sjovt og socialt godt sammen. Eleverne her har ikke særlig meget erfaring med computerspil og onlineverden. 

Niveau 2 er for de elever, som er mere erfarne i Fortnite og med onlineverden. Det er for vores elever, som endnu ikke har ambitionerne eller evnerne til endnu at spille på vores niveau 1-hold eller konkurrere i de store turneringer i Fortnite. Træningen er både sjov og seriøs, men ambitionerne blandt eleverne er endnu ikke at konkurrere på højt niveau i Fortnite.

Niveau 1 er for de juniorspillere, som gerne vil træne seriøst og udvikle sig som spiller og som menneske. Spillerne på niveau 1 er oftest 12-14 år, spiller i Champion League i Fortnite, har spillet computerspil i mange år og er vant til at agere i onlineverden. Mange af eleverne spiller turneringer såsom Cash Cups, FNCS osv. og har faste duo- og triomakkere, de træner og spiller med.

Eliteholdet er for vores dygtigste og mest ambitiøse juniorspillere. Meget træning går med at øve sig i at opnå taktisk og strategisk forståelse af Fortnite, deltage i de store Fortnite-turneringer og drømmer samtidig om at gøre karriere som professionel esportsudøver. Spillerne er ikke på kontrakt i klubben, selvom vi mener, de med tiden har mulighed for at komme på kontrakt i klubben som Academy-spiller.

Academy og Pro. Vi har en håndfuld spillere, som er på kontrakt i klubben. De yngste og mest uerfarne spillere hører til på vores Academy-holdet. De har deres egen personlige træning og dyster i de helt store, internationale turneringer såsom Cash Cups, FNCS etc. Pro-spillerne er vores professionelle spillere, der er blandt Europas bedste Fortnite-spillere.

Træningstider, niveauer og pris

ONLINE UNDERVISNING I FORTNITE

MANDAG

Fortnite Niveau 1-3

Mandag 16:00 – 18:00

Fortnite Niveau 1

Mandag 18:30 – 20:30

TIRSDAG

Fortnite Niveau 1-3

Tirsdag 16:00 – 18:00

Fortnite Niveau 1-2

Tirsdag 18:30 – 20:30

ONSDAG

Fortnite Niveau 1-2

Onsdag 16:00 – 18:00

Fortnite Niveau 1-2

Onsdag 18:30 – 20:30

TORSDAG

Fortnite Niveau 1-2

Torsdag 16:00 – 18:00

Fortnite Niveau 1-2

Torsdag 18:30 – 20:30

FREDAG

Ingen træning

 

Ingen træning

 

Al online Fortnite-undervisning foregår på Discord. Man kan deltage i undervisningen via enten PC, PlayStation eller Xbox.

PRIS på online Fortnite undervisning eller introforløb

300 DKK PR MÅNED

FYSISK UNDERVISNING I FORTNITE

MANDAG

Fortnite Niveau 1-2 mix

Mandag 16:00 – 18:00


Ingen træning

TIRSDAG


Ingen træning


Ingen træning

ONSDAG

Ingen træning


Ingen træning

TORSDAG


Ingen træning

Fortnite Niveau 1

Torsdag 18:30 – 20:30

Fredag


Ingen træningIngen træning

OBS: Vær opmærksom på, vi altid kan være nødsaget til at omlægge vores fysiske Fortnite-undervisning til online undervisning, hvis de pågældende corona-restriktioner kræver dette.

PRIS på fysisk undervisning

350 DKK PR MÅNED

Copenhagen Flames – Center Boulevard 5, International House, 2300 København S

Interesseret i et billigere Medlemskab?

Vil du gerne have adgang til en række fordele, undervisningstilbud og events for fans? Så bliv Flames Member til 99 DKK om måneden!

Læs mere om vores Flames Member-medlemskab, og tilmeld dig eller dit barn med det samme!

TILMELDING TIL
FORTNITE UNDERVISNING

Link til Copenhagen Flames' vilkår og betingelser for medlemskab: https://copenhagenflames.com/copenhagen-flames-vilkar-og-betingelser-for-medlemskab/

Link til Copenhagen Flames' databehandlings- og GDPR-regler for Holdsport: https://copenhagenflames.com/copenhagen-flames-databehandlingsaftale-pa-holdsport/

SE VORES HOLDSIDE PÅ HOLDSPORT