fbpx

CS:GO undervisning

Start til CS:GO hos Copenhagen Flames

Vil du gerne blive bedre til Counter-Strike? Så tilmeld dig vores nye CS:GO-undervisning i dag og start på holdet næste måned!

Vi har fået mange forespørgsler omkring CS:GO, og interessen for at blive undervist i Counter-Strike har længe været stor. Vi kan derfor med glæde afsløre, at vi fra november åbner op for, at du kan blive starte til CS:GO hos Copenhagen Flames. Læs mere om vores undervisning og tilmeld dig ventelisten her!

Tilmeld dig vores Counter-Strike-undervisning. Ingen binding. Start næste måned. 300 DKK pr måned!

Undervisning

Gå til esport hos Copenhagen
Flames og bliv en del af klubben

Gratis Prøvetime

Vi tilbyder en gratis prøvetime til alle nye elever.

Trygt Fællesskab

Trygt fællesskab til at udvikle sig som spiller og som person

Erfaringer med Fortnite-undervisning skal bane vejen for CS:GO

Hos Copenhagen Flames har vi det seneste halvandet år oplevet en stor efterspørgsel blandt danske børn og unge om at gå til esport i en klub. Her har interessen særligt været rettet mod Fortnite, som vi har kørt hold i længe. Vi har tilbudt undervisning i Fortnite til børn i alderen 10-14 år i flere år, men vores undervisning fik for alvor fart sidste år, da vi valgte at genopbygge vores undervisning fra bunden. Det betød, vi ansatte en masse trænere under vores Cheftræner Mikkel “KrigsMikkel” Rasmussen, og at vi gik fra at undervise 30 elever før sommerferien 2020 til 300 elever i slutningen af året. 

Vi har desuden oplevet en stor efterspørgsel efter at gå til undervisning i CS:GO, men indtil nu har vores fokus været på at bygge et solidt fundament op omkring Fortnite i vores undervisningsafdelingen. Vi er dog nu nået dertil, at vi er klar til at udvide vores undervisning ved at begynde at tilbyde hold i Counter-Strike. Vores mål er, at vi kan overføre den samme ildhu og entusiasme, vi oplever hos vores nuværende Fortnite-trænere og -elever, til vores nye CS:GO-hold.

I dag omfavner vi omkring 500 Fortnite-elever på tværs af forskellige årgange og niveauer. Med den store interesse og succes, vi har haft inden for Fortnite, er målet nu at gøre det attraktivt for elever, der brænder for Counter-Strike og esport, at gå til CS:GO i vores klub. 

Vi har netop oplevet den største succes i klubbens historie, da vores professionelle CS:GO-hold rejste til Stockholm for at deltage i den internationale turnering IEM Fall 2021. Her overraskede vores mandskab både modstandere og seere verden over med flotte præstationer og resultater. Holdet gik ubesejret igennem gruppespillet, hvor de sejrede mod verdenstoppen bestående af hold som G2 Esports, BIG og Mousesports. I playoffs-runderne havde Flames-spillerne tre chancer for at kvalificere til årets Major, det såkaldte verdensmesterskab i Counter-Strike, og det lykkedes i drengenes 3. og sidste forsøg. 

Det er bl.a. på baggrund af vores erfaringer og succes med Fortnite-undervisning og ikke mindst i kølvandet af vores egne professionelle CS:GO-spilleres bedrifter, er vi nu klar til at tage skridtet videre og udvide vores undervisningsafdeling med CS:GO.

Som klub stræber vi os på altid at forme og udvikle fremtidens esportstalenter – hvad end det omhandler spillere på amatørniveau eller vores professionelle spillere.

Selvom der er lang vej fra at være elev på amatørplan til at være professionel esportsudøver, afspejler vores tilgang til undervisningen den samme fremgangsmåde, som når vi arbejder med vores professionelle spillere. Træningerne er seriøse, og ambitionen er altid at blive bedre både individuelt og som hold – men vigtigst af alt vægter vi fællesskabet højst.

Undervisning TIL nye og øvede spillere

Tilmelder du dig vores CS:GO-undervisning, forsikrer vi dig om, du får undervisning i allerhøjeste kvalitet. Du vil få gennemgået et hav af øvelser og temaer, der alt sammen er med til at forbedre og udvikle dine færdigheder og evner som spiller. På holdet vil du lære om:
 • Kommunikation
 • Aim
 • Settings
 • Calls på de forskellige maps
 • Taktik og strategi
 • Brug af utility
 • Crosshair placement
 • Roller på holdet
 • Demo og analyse af gameplay
 • Competitive
 • Sprogbrug og online adfærd

Mød vores CS:GO-træner 

Mit navn er André Hansen. Jeg er 21 år, og jeg går normalt under navnet ‘AgarreZ’. Selvom esport har været et tabu i min familie, har det ikke holdt mig fra at prøve at nå mine mål. Gaming og esport har nemlig altid været en del af min identitet. For mig har gaming ført til, at jeg har opbygget et fællesskab af mennesker med fælles interesser – nemlig gaming og esport.
CS:GO træner hos Flames

Jeg besluttede som 17-årig, at jeg ville gå skridtet videre inden for esport. Derfor valgte jeg at flytte 240 km væk for at gå på esports-college og dyrke min passion. På mit ophold fik jeg en meget dybere forståelse omkring, hvad esport egentligt vil sige og, hvordan den konkurrencemæsige del fungerer i diverse spil. Men også hvad professionelle går igennem, når de konkurrerer på eliteniveau.

Jeg har de sidste par år sat fokus på at lære og forstå, hvordan CS:GO er opbygget – og hvorfor den danske scene er blevet så dominerende i forhold til andre lande. Nu er jeg endelig klar til at lære fra mig af den viden, jeg har suget til mig igennem mange års gaming. Jeg glæder mig til at se, hvordan jeg kan sætte mit præg på den danske esportsscene og forhåbentlig udvikle og forme nogle danske talenter. Det glæder mig, at esport ikke er så stort et tabu, som det var for nogle år tilbage, og at man i dag kan gå til esport i en klub som Copenhagen Flames.

Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang med undervisningen. Vi ses forhåbentligt snart på serveren!”.

– André “AgarreZ” Hansen

Vi har hold for både nye og øvede spillere

Undervisning

Gå til esport hos Copenhagen
Flames og bliv en del af klubben

Gratis Prøvetime

Vi tilbyder en gratis prøvetime til alle nye elever.

Trygt Fællesskab

Trygt fællesskab til at udvikle sig som spiller og som person

Derfor skal du starte til CS:GO hos Copenhagen Flames

Tilmelder du dig vores CS:GO-undervisning, kan du være sikker på, at du ikke kun bliver en bedre CS-spiller. Du vil også få:

 • Nye venner
 • En bedre forståelse af esportsverden
 • Bedre kommunikationsegenskaber
 • En masse fede og sjove oplevelser, hvor du lærer en masse nyt om det spil, du og dine nye kammerater elsker og brænder for!

Vi glæder os til at have dig med på holdet!

Praktisk info om undervisningen

Al undervisning i CS:GO vil foregå online via programmet Discord. Du kan vælge at træne imellem én af følgende tider:

 • Tirsdage 18.30-20.30 (for begyndere)
 • Torsdage 18.30-20.30 (for øvede spillere)
Vores plan er, at vi med tiden åbner op for flere hold og træningstider.
Tilmeld dig vores Counter-Strike-undervisning. Ingen binding. Start næste måned. 300 DKK pr måned!