fbpx

Light The Fire

Light The Fire” er Copenhagen Flames overliggende strategi for talentudvikling, og integrationen af de talenter ind på vores professionelle hold. Vi har inddelt vores sportslige afdeling i i tre lag:

  • Talentafdelingen
  • Akademi hold
  • Pro hold.

Talentafdeling

Vores talentafdeling indeholder to dele. Den første er vores talentafdeling med ugentlig undervisning i vores nye lokaler på Grønnegade i midten af København.  Alle undervisere er uddannet, og bliver konstant videreuddannet gennem kurser og netværksmøder med andre esportsundervisere. 

Den anden del er vores venskabsklubber, som du kan læse mere om her.

De spillere som udemærker sig i talentafdelingen, kan få chancen for at tage skridtet op til næste lag.

Spillerne i dette lag er betalende medlemmer hos Copenhagen Flames eller en af vores venskabsklubber.

Akademihold

Vores akademi hold er et enkelt hold, med 5-10 spillere omkring holdet. Spillerne der bliver udvalgt til dette lag har udmærket sig, og vist et stort potentiale for fremtiden. Spiller omkring dette hold vil være første overvejelse, når der skal tilføjes nye spillere til vores pro hold.

Spillerne betaler ikke for at være en del af akademi holdet, men modtager som udgangspunkt ikke betaling for at spille. Tilgengæld vil der være mulighed for bootcamps, undervisning og deltagelse til LAN events.

Pro hold

Det sidste lag er vores Pro Hold som repræsenterer os i både danske, nordiske og internationale events. Spillerne bliver ansat som i Copenhagen Flames som professionelle spillere, og modtager månedlige lønninger på markedsvilkår.

#BRINGTHEFLAMES