fbpx

Gå til esport

Copenhagen Flames er et professionelt esportshold som også tilbyder undervisning till alle som ønker at gå til esport. Esport undersvisning i rivende udvikling. Copenhagen Flames tilbyder en fantastisk oplevelse for alle niveauer. 

I vores undervisning deler vi spillerne op
efter deres individuelle niveau på samme vis
som i traditionelle sportsgrene. Spillere kan
derfor rykke op i niveau, når de med tiden har
udviklet og forbedret sig.

Vi tilbyder både CS:GO undervisning og bootcamp. Der er mulighed  for at vælge præcis hvad du synes passer bedst. Hvis du er i tvivl så kontakt os endelig.

Gaming for alle

Her er 5 grunde til, at gå til esport hos Copenhagen Flames:

  • Vi giver de bedste rammer for læring, med stor interesse hos deltagerne og en række forskellige undervisningsmetoder.
  • Vores trænere er professionelle og sørger for både udvikling af spilleevener samt social samvær.
  • Vi udvikler os konstant for at danne de bedste rammer.
  • Det er en fantastisk mulighed for at møde nye mennesker.E-sportssamfundet er fyldt med venlige og imødekommende mennesker, så det er det perfekte sted at få nogle nye venner.
  • Gratis prøvetime.

FAQ om at gå til esport

Copenhagen Flames er et godt sted at tage hen, hvis du vil være i et trygt og professionelt miljø. Stemningen hos Copenhagen Flames er altid god, og det er et godt sted at møde nye mennesker, som deler din interesse for esport. Nye elever skal gennemgå vores 4-ugers online introforløb, inden de starter på et fast træningshold for begyndere, middel eller øvede spillere.


Nej, men der er et 4-ugers online introforløb for nye elever, der ønsker at starte et hold til træning i alle afdelinger.

Ja. Vi tilbyder også undervisning i Fortnite.

 

Første time er gratis. Derefter koster 300,- om månenden uden binding.

 

Nye elever skal gennemgå vores 4-ugers online introforløb, inden de starter på et fast træningshold for begyndere, middel eller øvede spillere.

 

Esport: Mød nye venner og få nye færdigheder

En af de gode ting ved esport er, at det er socialt. For folk, der er generte kan gaming være en god måde at bryde isen på, da der med det samme er en fælles interesse. Der er alle mulige online spil, hvor man kan spille med folk fra hele verden, hvilket også er godt for sprogudvikling. Det er anbefalet at starte til esport undervisning for at udvikle de rette færdigheder.

Computerspil kan hjælpe børn med at opbygge deres sociale færdigheder ved at lære dem at interagere med andre, hvordan man skiftes til, og hvordan man samarbejder. Spil hjælper også børn med at lære, hvordan man tænker strategisk, og hvordan man løser problemer. Derudover kan computerspil hjælpe børn med at udvikle deres hånd-øje-koordination og deres problemløsningsevner.

Vi tager det seriøst at give alle en god oplevelse socialt såvel som at lære om esport. Der er plads til alle og tager gerne særlige hensyn. 

Gå til esport hos CPH flames

TILMELDING TIL
esport UNDERVISNING