Update ang. Copenhagen Flames Fortnite Undervisning

Vi har oplevet en helt fantastisk interesse for vores undervisning, efter vi i samarbejde med vores Fortnite spillere annoncerede for udvidelsen af vores online undervisning. Vi har efterfølgende på under en måned modtaget over 600 tilmeldinger til vores venteliste. Vi har i løbet af januar placeret flere elever på vores allerede eksisterende hold, og har her til 1. februar åbnet helt nye hold op, så 120 nye elever kunne blive en del af vores juniorhold.

Vi arbejder fortsat på højtryk for at kunne tilbyde kvalitetsundervisning til så mange elever som muligt. Vi er fortsat i gang med at hyre og oplære nye fortnite trænere, som kan leve op til den samme høje standard, vores nuværende trænere har.

Derfor er vi glade for at kunne melde ud, at vi til 1. marts kommer til at åbne yderligere kapacitet op til 240 nye elever!

Vi får rigtig mange spørgsmål omkring hvornår der er mulighed for at starte op, og vi prøver at skabe plads til så mange nye elever så hurtigt som muligt, uden samtidig at gå på kompromis med Flames kvaliteten. Vores mål er at igen kunne åbne op for endnu flere hold allerede til d. 1. april! Husk at checke den email du har tilmeldt dig på, da det er igennem den, at vi kommer til at tilbyde en plads på et af vores hold.

Og imens du venter vil vi en af de kommende dage, sende en email med Flames Fortnite træningsøvelser, så du selv kan forberede dig så godt som muligt til du får en plads.

Du kan læse mere om vores undervisning her!