fbpx

Fortnite Bootcamp Fredericia

Hos Copenhagen Flames tilbyder vi dig to dages Fortnite bootcamp hos vores jyske venskabsklub, Fredericia Esport.

Træningen er koordineret af vores cheftræner Mikkel “KrigsMikkel” Rasmussen, og der er endnu engang lagt op til flere dages intens læring med Fortnite i fokus.

Som en speciel ting for disse forløb har vi en fysioterapeut med fokus på esport til at arrangere fysisk aktivitet under bootcampen.

Du kan derfor regne med at dit barn får pulsen op, lærer om sundhed, og samtidig får stillet sit Fortnite behov. Vi slutter bootcampen af med en solo turnering.

Så har du lyst til at fordybe dig i de pågældende emner, kan du melde dig til dem specifikt.

Undervisningen er 09:00-16:00 på Øster Voldgade 18. 7000 Fredericia.

Vi anbefaler man tager sin egen frokost med.

Minimums aldersgrænse er 10 år og afbestilling skal senest ske 48 timer inden bootcampens begyndelse. Refundering kan senest finde sted 14 dage efter betaling.

Hvis dit barn har unikke behov eller specielle hensyn, så kontakt os venligst inden bestilling, så vi kan vurdere om vi kan give dit barn den bedst mulige oplevelse.

Kontakt: undervisning@copenhagenflames.com

Der vil blive sendt detaljeret info ud til dig en uge inden bootcampen går i gang.

Emner

Reserver din plads

No posts found!

PRAKTISK INFORMATION

Bootcamp program

Dag 1 Dag 2
09:00 - 12:00 - Træning
09:00 - 12:00 - Træning
12:00 - 13:00 - Frokost
12:00 - 13:00 - Frokost
13:00 - 16:00 - Træning
13:00 - 16:00 - Træning

COVID-19 forholdsregler.

Grundet Covid-19 virussen har vi øget fokus på hygiejne og smittefare. Derfor er vores lokale og afvikling af bootcamps indrettet med alle nødvendige forbehold, såsom afstand, afspritning af udstyr, sprit ved hver plads, og rengøring af lokaler dagligt. Vi beder jer tage hensyn og forbehold, og ikke deltage i bootcamp ved symptomer på sygdom.

Tag mad/snacks med

Vi anbefaler, at man tager egen frokost samt vand med. Vi gør også opmærksom på, at vi dyrker esport, hvilket med andre ord betyder, at det ikke er en netcafé. Derfor er usunde snacks og sodavand forbudt.

Tag praktisk tøj med

Da der vil være en træningskomponent i denne bootcamp, skal dit barn have praktisk tøj med. Vi anbefaler træningsbukser og en t-shirt, men det vil ikke være nødvendigt med bad efter.

Angående eget udstyr

Angående eget udstyr: Hvis man har behov for det, må man også gerne medbring sin PlayStation eller Xbox, da dette ikke er tilgængelig ved bootcampen.

Der er ingen grund til at medbringe egen skærm eller egen computer.

Ankomsttidspunkt

Dørene vil blive åbnet fra kl. 09:00 af, og der er afsat tid i starten af programmet til at man kan få sat sine ting op og blive klar til bootcampen. Der er derfor ingen grund til at møde op før kl. 09:00.

Få det hele med

Få det hele med: Husk at tjekke jeres e-mail spam filter for bekræftigelser samt praktisk information vedrørende bootcampen. 

Og til sidst

Alle vores trænere har fået indhentet børneattest ved ansættelse.

Grundet Covid-19 virussen har vi øget fokus på hygiejne og smittefare.

Derfor er vores lokale og afvikling af bootcamps indrettet med alle nødvendige forbehold, såsom afstand, afspritning af udstyr, sprit ved hver plads, og rengøring af lokaler dagligt. Vi beder jer tage hensyn og forbehold, og ikke deltage i bootcamp ved symptomer på sygdom.