FORTNITE BOOTCAMPS

Skal dit barn bruge et par dage i den næste ferie på at blive bedre til fortnite, få nye venner, blive klædt på til at deltage i spillets turneringer, samt dyste i en masse mini-turneringer?

Så book en plads på Copenhagen Flames’ kommende Bootcamps i Påskeferien! Deltag i en 2-dages bootcamp online, eller i Bella Centret på Amager!

Påskeferiens Bootcamps er designet til at give unge Fortnite-spillere en intensiv oplevelse i det konkurrenceprægede miljø i spillet. Gennem en række små turneringer, herunder den actionfyldte 1v1 Build fight turnering, vil deltagerne blive udfordret og have mulighed for at konkurrere om præmier.

Men det er ikke kun om konkurrence – COMP CAMP er også en fantastisk mulighed for at møde og interagere med de andre tilmeldte! Vores camp er en social og udfordrende oplevelse, hvor deltagerne kan lære nye venner at kende og dele deres interesse for spillet.

Deltagerne lærer om de væsentligste emner i Fortnite, såsom Aim, Edits/Builds, Taktik og kommunikation. Alle får en workshop i at lave sin egen gameplan i samarbejde med vores Elitetræner. Samtidig vil vores egen Performance Coach sammensætte oplæg om mental styrke, performance og andre emner om sundhed i esport.

Læs mere herunder!

Læs mere og book din plads her!