fbpx

Fortnite Bootcamp KBH - Efterårsferien

Vi fokuserer både på at blive bedre til spillet, men også vigtigheden af ydre faktorer som motion og mental styrke. Træningen er styret af Mikkel Rasmussen, der til dagligt styrer Fortnite undervisningen i Copenhagen Flames, samt træner vores professionelle Fortnite spillere. Der er højst plads til 12 deltagere, hvilket sikrer høj kvalitet i undervisningen, og tid til den individuelle.

Du kan medbringe eget udstyr som mus, keyboard og headset, men ellers kan vores Razer udstyr bruges. Du skal ikke medbringe computer. Du kan også medbringe controller, hvis du spiller på konsol.

Der vil være frugt og sunde snacks tilgængeligt, men vi anbefaler man tager sin egen frokost med.

Minimums aldersgrænse er 10 år.

Undervisningen er 9-16Grønnegade 1, 4.tv, 1107 København K
Afbestilling skal senest ske 48 timer inden bootcampens begyndelse.

Hvis dit barn har unikke behov eller specielle hensyn, så kontakt os venligst inden bestilling, så vi kan vurdere om vi kan give dit barn den bedst mulige oplevelse.

Kontakt: sth@copenhagenflames.com

Fokus på Fortnite og hvordan du bliver en bedre spiller.

  • Generel træning af færdigheder
  • Boxfighting og close combat
  • Endgame og rotations
  • Building og editing i den nuværende meta
  • VOD Reviewing
  • Mini turnering

Alle pladser optaget.

Praktisk information

Ankomst tidspunkt
Dørerne vil blive åbnet fra 08:45 af, så der er ingen grund til at møde op kl. 08:00, fordi der er ingen undervisere endnu.

Angående vand, drikke, mad og snacks
Man skal huske en drikkedunk med væske. Der er mulighed for opfylding af vand fra vandhane. Udover det skal man også huske madpakke + eventuelle sunde snacks. Der vil være eftermiddagsfrugt hver dag. Sunde snacks er f.eks. nødder, müslibarer eller frugt.

Sodavand, energidrik, slik, chokolade og generelle usunde snacks er ikke tilladt, da vi dyrker esport – vi er ikke på netcafe.

Anvisning til lokalet
Adressen er Grønnegade 1, og man skal ind af den grønne port. Herfra går man ind af første dør på højre hånd (Døren har et Copenhagen Flames-logo påført) og så skal man helt op af trapperne til 4. sal. Døren er aflåst med vilje, så bank gerne på for at blive lukket ind.

Aflevering af barn
Det er vigtigt, at hvis barnet ikke selv har adgang via sin smartphone til den email, som ens Fortnite account er registreret til, at man som forældre lige er der til at sikre sig at ens barn bliver logget ordentligt ind inden man går. Så kan det godt være, at barnet ikke synes det er sejt at ens forældre er der, men erfaringen siger at det heller ikke er sjovt at spille på en låne-account hele dagen 🙂

Medbring gerne eget udstyr
Vi har computere og skærme til rådighed, så det skal IKKE medbringes. Man må tilgengæld meget gerne medbring eget udstyr (Keyboard, mus, musemåtte & headset). Vi har låneudstyr, hvis det er man hellere vil bruge det.

Hvis du spiller på controller må du meget gerne medbringe din egen controller og dit eget opladerstik, og eventuelt headset. Vi har INGEN PlayStations eller Xbox’s i lokalet, så hvis man ikke vil spille med controller på computer, så skal man medbringe sin egen PS eller XBox. Man må også gerne medbringe eget HDMI-kabel, men det kan sagtens lånes. 

COVID-19  forholdsregler.

Grundet Covid-19 virussen har vi øget fokus på hygiejne og smittefare. Derfor er vores lokale og afvikling af bootcamps indrettet med alle nødvendige forbehold, såsom afstand, afspritning af udstyr, sprit ved hver plads, og rengøring af lokaler dagligt. Vi beder jer tage hensyn og forbehold, og ikke deltage i bootcamp ved symptomer på sygdom.