fbpx

Fortnite Bootcamps - juleferien 2020

Til bootcamp hos Copenhagen Flames fokuserer vi på, at blive bedre til Fortnite og samtidig oplyse om online adfærd og mental styrke. Træningen koordineret af Mikkel ’KrigsMikkel’ Rasmussen, der til dagligt både træner vores profesionelle spillere og styrer vores egen Fortnite undervisning for mere end 300 elever.

Man er velkommen til at medbringe eget udstyr som mus, keyboard, headset og musemåtte. Eventuelt kan der lånes Razer udstyr ved ankomst. Du skal ikke medbringe egen computer eller skærm. Spiller du på konsol (PlayStation eller Xbox), så skal du også medbringe den.

Der vil være frugt tilgængeligt, dog skal man medbringe egen frokost. Husk egen drikkedunk eller vandflaske – der er mulighed for genopfyldning.

Minimums aldersgrænse på 10 år.

Hvis dit barn har unikke behov eller specielle hensyn, så kontakt os venligst inden bestilling, så vi kan vurdere, om vi kan give dit barn den bedst mulige oplevelse.

Kontakt: undervisning@copenhagenflames.com

PROGRAM

Fokus på Fortnite og hvordan du bliver en bedre spiller.

Vores julebootcamps i København, Slagelse og Fredericia er desværre aflyst pga COVID-19 restriktioner. Refunderinger er på vej.

PRAKTISK INFORMATION

Ankomst tidspunkt
Dørerne vil blive åbnet fra 08:45 af, så der er ingen grund til at møde op kl. 08:00, fordi der er ingen undervisere endnu.

Angående vand, drikke, mad og snacks
Man skal huske en drikkedunk med væske. Der er mulighed for opfylding af vand fra vandhane. Udover det skal man også huske madpakke + eventuelle sunde snacks. Der vil være eftermiddagsfrugt hver dag. Sunde snacks er f.eks. nødder, müslibarer eller frugt.

Sodavand, energidrik, slik, chokolade og generelle usunde snacks er ikke tilladt, da vi dyrker esport – vi er ikke på netcafe.

Aflevering af barn
Det er vigtigt, at hvis barnet ikke selv har adgang via sin smartphone til den email, som ens Fortnite account er registreret til, at man som forældre lige er der til at sikre sig at ens barn bliver logget ordentligt ind inden man går. Så kan det godt være, at barnet ikke synes det er sejt at ens forældre er der, men erfaringen siger at det heller ikke er sjovt at spille på en låne-account hele dagen

Medbring gerne eget udstyr
Vi har computere og skærme til rådighed, så det skal IKKE medbringes. Man må tilgengæld meget gerne medbring eget udstyr (Keyboard, mus, musemåtte & headset). Vi har låneudstyr, hvis det er man hellere vil bruge det.

Hvis du spiller på controller må du meget gerne medbringe din egen controller og dit eget opladerstik, og eventuelt headset. Vi har INGEN PlayStations eller Xbox’s i lokalet, så hvis man ikke vil spille med controller på computer, så skal man medbringe sin egen PS eller XBox. Man må også gerne medbringe eget HDMI-kabel, men det kan sagtens lånes.

COVID-19 forholdsregler.

Grundet Covid-19 virussen har vi øget fokus på hygiejne og smittefare. Derfor er vores lokale og afvikling af bootcamps indrettet med alle nødvendige forbehold, såsom afstand, afspritning af udstyr, sprit ved hver plads, og rengøring af lokaler dagligt. Vi beder jer tage hensyn og forbehold, og ikke deltage i bootcamp ved symptomer på sygdom.