CS:GO FE Academy

Som led i vores “Piger i Esport” projekt lancerer vi nu vores første CS:GO undervisningshold for piger på vores akademi. Talentmassen skal øges blandt pigerne, og vi skal skabe et miljø der motiverer og skaber interesse for esport. Med vores nye undervisningshold er målet at skabe rammerne for den bedste mulige udvikling og gøre esport mere attraktivt for piger at deltage i.

Til vores pige undervisning vil du deltage på et hold hvor der trænes med fokus på udvikling af sportslige og mentale kompetencer. Som deltager vil der blive stillet krav til at man dedikerer sig til sin træning og er forberedt og motiveret for at løfte sit niveau. Du vil blive undervist med målsætningen om styrke dine mekaniske, strategiske og mentale evner. Det er derfor vigtigt man er indstillet på at man kommer for at lære, ikke for at spille computer.

Vi stiller udstyr og træner til rådighed, samt rådgivning om kost og motion. Læs mere om vores akademi og tilmeld dig her.

Vi inviterer til åbent hus tirsdag d. 13. august mellem 17 og 20. Kom forbi og hør mere om vores akademi og mød din kommende underviser. Tilmeld dig her.

Åbent hus

CS:GO FE

Tirsdag 18-21
  • CS:GO FE åbningstilbud 3 mdr - 900 DKK

Copenhagen Flames
Grønnegade 1, 4.tv
1107 København K