fbpx

CS:GO Bootcamp

I vinterferien og påskeferien kan du deltage på Copenhagen Flames’ online CS:GO Bootcamp, hvor du får mulighed for at lære en masse om Counter-Strike sammen med andre unge, der også brænder for spillet. Vores bootcamps varer 2 dage og foregår online på Discord.

Under bootcampen møder du en masse andre unge mennesker med samme interesse for Counter-Strike som dig. Du kommer desuden til at lære om en masse relevante emner i CS:GO-esporten, som du kan tage med videre på din grind til en højere rank.

Minimumsaldersgrænsen er 10 år, og afbestilling skal senest ske 48 timer inden bootcampens begyndelse. Refundering kan senest finde sted 14 dage efter betaling.

Hvis dit barn har unikke behov eller specielle hensyn, så kontakt os venligst inden bestilling, så vi kan vurdere om vi kan give dit barn den bedst mulige oplevelse.

Vi underviser i CS:GO

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Har I spørgsmål til vores bootcamps, er I altid mere end velkomne til at sende os en mail til: undervisning@copenhagenflames.com

CS:GO træner hos Flames

Træningen er koordineret af vores dygtige og kompetente CS:GO-underviser, André ‘AgarreZ’ Hansen, som til dagligt træner vores CS:GO-undervisningshold for både begyndere og øvede spillere. 

André er selv erfaren CS:GO-spiller, og han har været tilknyttet klubben længe – først som Fortnite-træner og sidenhen som træner for vores CS:GO-undervisningshold.

Emner på CS:GO Bootcamps

Reserver din plads

Vi har nu åbnet op for online bootcamps i CS:GO!

Book din plads her!

No posts found!

PRAKTISK INFORMATION

Dag 1 Dag 2
17:00 - 19:00 - Træning
17:00 - 19:00 - Træning
19:00 - 20:00 ca. - Aftensmad
19:00 - 20:00 ca. - Aftensmad
20:00 - 22:00 - Træning
20:00 - 22:00 - Træning

I modtager det endelige program og alle praktiske info om bootcampen ca. 1 uge før, I skal deltage.

Pris

Det koster 500,- for 2 dages online bootcamp og 800 kr for 2 dages fysisk bootcamp

Fysiske bootcamps foregår i Flames’ hovedkvarter i Bella Centret på Amager

Vores adresse er Center Boulevard 5, 2300 København S. 

Vi sender praktiske info med rutevejledning mm. ca. en uge før bootcampens start.

Dørene åbner op fra kl. 16. Mød gerne op ca. 16:30, og sæt dit udstyr op. Medbring gerne eget headset, keyboard og mus begge dage.

Online bootcamps foregår over Discord – du modtager praktiske info ca. 1 uge før, bootcampen begynder

Når du har sikret dig en plads til vores CS:GO bootcamp, modtager du eller dine forældre et infobrev med alle praktiske info om bootcampen ca. 1 uge før, bootcampen begynder. Mailen indeholder alle relevante info, heriblandt et link til vores CS:GO-Discord-server.

Når du logger på Discord via det medsendte link fra vores infobrev, vil du skulle svare på vores beskeder, så vi kan få givet dig adgang til bootcampens online træningskanal på Discord.

Flames’ personale vil selvfølgelig være til stede for at guide alle på plads.

Opret en bruger på Esportal

Forud for onlinebootcampen skal du oprette en bruger på Esportal og downloade Esportal som program til din PC. Derefter skal du verificere dig selv på hjemmesiden. Du kan gøre alt dette via din ‘Steam account’. 

Læs mere om Esportal og download her: esportal.com/da/

Mødetid på Discord ved online bootcamps
Serverne vil blive åbnet fra kl. 08:00 af, så der er ingen grund til at møde op før. Din træner vil være at finde i kanalen cirka 5 min før, bootcampen begynder.

Da der vil være et stort antal af elever, der skal fordeles, inden bootcampen starter, anbefaler vi, at I kommer på minimum 30 minutter før start. På den måde sørger vi for, at der er ro og orden til, at alle kan få sat deres Discord og udstyr korrekt op.

Vær sat korrekt op, inden du kommer på Discord
Tjek din mail for info og instrukser, så I kan komme på og være klar til bootcampens start.

Sørg for at have konfigureret mikrofon mm. inden I logger på Discord. Træneren skal nok hjælpe jer, hvis I oplever problemer med lyden.

Hav desuden installeret eventuelle opdateringer til Fortnite, inden bootcampen begynder.

Vil du vide mere om vores CS:GO-undervisning?

Vidste du, at vi også tilbyder undervisning i CS:GO? Vi har ca. 25 elever, der går til undervisning hos os online hver uge. 

Du kan læse mere om vores CS:GO-undervisning her: copenhagenflames.com/csgo-undervisning/