fbpx

ACADEMY

IGNITE YOUR FLAME

TALENT DIVISION

Copenhagen Flames’ Talent Afdeling er Danmarks mest ambitiøse og professionelle af sin slags. Fokus er på udviklingen af talenternes færdigheder inden for spillet, men ligeså vel inden for problemløsning, kommunikation og teamwork. Samtidig undervises talenterne i hvorledes kost, motion og søvn påvirker ens evne som udøver. Formålet er at udvikle talenterne indenfor alle disse områder, så de kommer videre med en masse ekstra værktøjer som både kan bruges i esport, såvel som andre områder i livet.

NIVEAU

Talent Afdelingen er til de esportsudøvere som er seriøse omkring at forbedre sig, og gerne vil gøre det i fællesskab med andre ligesindede. Der forventes, at man møder koncentreret op til undervisningen og arbejder imod de fælles mål, som bliver opstillet for talenterne.

Talenterne vil blive fordelt på hold, og kommer til at spille kampe både online, men også til tider til turneringer hvor vi møder op fysisk. 

Som kendt fra traditionelle sportsgrene vil der på sigt være 1. – 2. – 3. Hold, så spillerne kommer på hold med andre talenter på deres eget niveau ift. færdigheder i spillet, ambition og modenhed. Der vil selvfølgelig være mulighed for at rykke op i rækkerne over tid, og fra tid til anden vil der også være mulighed for at prøve sig af på højere niveau. Du kan læse mere om dette på siden Light The Fire, som forklarer mere omkring hele den sportslige afdeling i Copenhagen Flames.

Talent Afdelingen er ledet af Daniel Vorborg, som tidligere har været manager og træner for nogle af de største esporthold i vesten; Splyce, G2 og Galatasaray.

Alle undervisere gennemgår uddannelse i form af kurser, og bliver konstant videreuddannet gennem kurser og netværksmøder med andre esportundervisere.

Hvis du som forælder gerne vil vide mere om esport afholder vi også forældreaftener. Formålet med aftenerne er at informere og rådgive om karrieremuligheder, kontrakter og økonomi. Derudover råd om hvordan man bedst støtter op som forældre.

ADRESSE

Undervisningen foregår i vores moderne faciliteter i indre København.

Copenhagen Flames
Grønnegade 1, 4.tv
1107 København K

Træningstider Og Priser

Fortnite

250 DKK pr måned
Mandag 15:30-17:30
OBS: Holdet er fyldt
Onsdag 16-18
OBS: Holdet er fyldt

CS:GO

350 DKK pr måned
Mandag 15:30-17:30

CS:GO FE

200 DKK pr måned
Tirsdag 18-21

Tilmelding

#BRINGTHEFLAMES