LOL & CS:GO Vinter Bootcamp

League of Legends & CS:GO Vinter-Bootcamp!

Vi kan afsløre at vi igen, igen afholder League of Legends bootcamp, og for første gang CS:GO bootcamp! Og denne gang i de nye og større lokaler, som er en del bedre til undervisning af hold. Underviseren er som sidste gang Daniel Vorborg i League of Legends, som har arbejdet med nogle af de største vestlige organisationer indenfor esport og League of Legends, men har også erfaring med undervisningen af folkeskoleelever. Til CS:GO kommer underviseren til at være Mosaver “Doktizh” Bandri, tidligere prof. spiller for Copenhagen Flames, som har erfaring i at undervise unge håbefulde talenter!

LÆS MERE OM DANIEL VORBORG I ARTIKLEN HER

Undervisningen til denne bootcamp er målrettet til dem som ikke kun spiller spillet for sjov (men selvfølgelig skal vi også have det sjovt), men dem som virkelig søger efter at udvikle sig yderligere. Materialet som gennemgås kræver en hvis modenhed, så vi anbefaler at man som minimum er 14 år eller ældre. Materialet og fremgangsmåden er meget lig de ting og den måde som professionelle esports atleter arbejder, så man får den fulde oplevelse som en professionel spiller.

Der er KUN 10 pladser på bootcampen i denne omgang, og tilmeldingen er efter først til mølle princip – så skynd dig at reserver din plads!
TILMELD DIG PÅ DETTE LINK

Prisen på League of Legends bootcampen er 1.499,- og med i prisen fås: 5 dages intens træning, Copenhagen Flames Tshirt, Copenhagen Flames Kasket og Snacks alle dage (Frugt, Müslibar etc.)

Datoerne for League of Legends bootcampen bliver 12-16 Februar og 19-23 Februar, med følgende skema for hver dag:

09:00 – Godmorgen og velkommen + Teori
10:00 – Spille League of Legends
12:00 – Frokost
12:45 – Teori
13:30 – Spille League of Legends
15:45 – Afrunding af dagen
16:00 – Slut på skemalagt undervisning

Efter undervisningen bliver underviseren i lokalet i ca. 1time, både for at give fleksibilitet ift. evt. afhentning, men også så der kan stilles yderligere spørgsmål.

Prisen på CS:GO bootcampen er 1.000,- og med i prisen fås: 5 dages intens træning, Copenhagen Flames Tshirt, Copenhagen Flames Kasket og Snacks alle dage (Frugt, Müslibar etc.)

Datoerne for CS:GO bootcampen bliver 12-16 Februar med følgende skema for hver dag:

17:00 – God dag og velkommen + Teori
17:30 – Spille CS:GO
19:00 – pause
19:30 – Teori
20:00 – Spille CS:GO
21:45 – Afrunding af dagen
22:00 – Slut på skemalagt undervisning

Vi stiller computere, headsets, tastatur og mus til rådighed, men hvis man vil have sit eget tastatur/mus/headset med så skal man være velkommen til det.

Teorien der bliver gennemgået bliver med fokus på spilstrategi og på mental træning, som skal hjælpe en med fokus, ydeevne, mental styrke, mental udeholdenhed og at bryde igennem plateauer og fortsætte sin udvikling. Samtidig vil der blive lagt vægt på hver enkelts personlige udviklingen, og der vil blive sat tid af til en-mands samtaler så alle kan få planlagt hvordan de skal forbedre sig fremadrettet.

Herunder kan du se nogle billeder fra de sidste par bootcamps vi har afholdt.

 

 

 

 

 

Cart
Tweets