Vinder Decks

Vinder Decks

Finalerne:
Vinder: Malteemil

Malteemil snuppede sejren, og dermed titlen som Danmarks bedste hearthstone spiller, 7.200kr og pokalen!

I finalen mødte Malteemil Crane333, og Malteemil tog sejren 3-1, ligesom han gjorde i semifinalen over MatTheGreat.
I første kamp tog Malteemil Jade Druid, og tog sejren over Crane333’s Tempo Rogue. Efterfølgende hev Crane333 så hans Highlander Priest ud, og efter en lang kamp, tog Crane333 sejren, og udlignede serien til 1-1. Så var det dog Malteemil’s tur til at spille Tempo Rogue, og det gik forrygende, da Malteemil og hans Tempo Rogue både slog Crane333’s Highlander priest og Burn/Freeze Mage.

Kvalifikationsrunde 7:
Vinder: MatTheGreat

MatTheGreat tog sejren, og sikrede sig sit 3. seed til finale eventet! Han startede ude i semifinalen mod Crane333 og fik banned sin Druid væk. MatTheGreat åbnede ud med hans Highlander Priest og slog Crane333’s Paladin. Dernæst tabte MatTheGreat dog Highlander Priest mirror matchup, og måtte hive hans Mid Range Hunter Deck frem. MatTheGreat havde techet hans Hunter deck til at være godt mod priest, med bl.a. Nesting Roc i decket. Midragne Hunteren slog Crane333’s Highlander Priest, og hev også en sejr mod Tempo Rogue.
Dernæst stod det på finalen mod MalteEmil, hvor hans Jade Druid blev banned igen, og MatTheGreat startede ud med et win på Highlander Priest mod Tempo Rogue. Så stod det igen på Highlander Priest mirror, men MatTheGreat tog sejren denne gang. MatTheGreat’s Highlander Priest kunne dog ikke gå hele vejen, og måtte se sig slået af Malteemil’s Evolve Shaman. MatTheGreat valgte igen at gå ind i en mirror matchup, og hev hans egen Evolve Shaman frem, som bl.a. har Lightning Storm, som er et stærkt kort i mirror matchuppet. MatTheGreat vandt også, og gik dermed 3-1 i begge series!

Hvis du vil lære mere at kende om Hunter Decket, som gik 2-0, kan du her se en guide Inderen har lavet til decket.

Kvalifikationsrunde 6:
Vinder: Hoej

Hoej havde taget to decks med, som er ved at være fast inventar til DM i HS – Nemlig Highlander Priest og Evolve Shaman. Interessant nok, havde Hoej dog valgt at cutte Aya Blackpaw fra hans Evolve Shaman, og kørte i stedet 2x Saronite Chain Gang. Udover de to decks, så havde Hoej også lidt nyt med til os i hans lineup. Hoej hev en gammel kending med i Aggro Druid, som ikke har set spil før ved finalerne i DM kvalifikationen. Der var nogle interessante tech choices i hans Aggro Druid, bl.a. var der gjort plads til Cult Master og Genzo, the Shark. Det sidste deck Hoej havde med, var et Secret/Tempo Mage. Det var en deck archetype, som også andre spillere havde med, som f.eks. Furyhunter – men Hoej havde techet en smule anderledes, og måske en smule mere grådigt i det han havde Medivh og Lich King med i decket.

Kvalifikationsrunde 5:
Vinder: Twink

I denne uge er beskrivelsen af hvilke decks der klarede sig godt, rimelig kortfattet. Og det er den af én god grund. Twink gik 6-0 på hans Highlander Priest, og havde ikke brug for at vinde på nogle andre decks! Twink spillede mod Mikkel i semifinalen, og havde hans Jade Druid banned væk fra ham. Twink tabte derefter til Mikkel’s Jade Druid på både Quest Rogue og Control Warlock og var nede 0-2. Derefter reverse sweepede Twink med hans Highlander Priest, og gik videre til finalen mod Malteemil.
Malteemil bannede også Twink’s Jade Druid, og Twink startede finalen ud med hans Highlander Priest. Som hentydet til tidligere, så vandt Twink altså alle kampene på hans Highlander Priest, og tog dermed finalen 3-0 og Malteemil.

Kvalifikationsrunde 4:
Vinder: Twink

Twink fik en gratis sejr i semifinalen, da Mikkel desværre ikke kunne deltage grundet personlige årsager.
Derefter skulle Twink møde Tusindbenet i finalen, og Tusindbenet bannede Twink’s Highlander Priest. Dvs. at Twink’s Highlander Priest altså ikke fik set noget aktion i semifinaler og finalerne.
Twink startede ud med hans Jade Druid, og fik to sejre over Tusindbenet’s Highlander Priest og Highlander Mage. Dernæst måtte Twink dog se hans Jade Druid slået af Tusindbenet’s Pirate Warrior. Pirate Warrioren fik også hurtigt fejet Twink’s Control Warlock af vejen, og så lå det hele på Twink’s Quest Rogue. Twink var heldig at kunne bounce hans Glacial Shard, og fik stoppet aggressionen fra Tusindbenet’s Pirate Warrior, og endte altså med at lukke kampen 3-2 til Twink.

Kvalifikationsrunde 3:
Vinder: Massimann

Massimann havde taget en lidt anderledes deckliste med end hans modstandere, da han bl.a. valgte ikke at tage det populære Razakus/Highlander Priest med. I stedet havde han taget Control/Burn Mage, Evolve Shaman, Jade Druid og Pirate Warrior med til turneringen.
Massimann startede ud i semifinalen med hans Evolve Shaman, men den måtte se sig slået ud af Ronnie’s Pirate Warrior. Dernæst kom Massimann’s i spil, og tog hurtigt en sejr over Ronnie’s Pirate Warrior. Dog måtte Control/Burn Mage decket fra Massimann se sig slået af Ronnie’s Highlander Priest. Dog fik hans Pirate Warrior taget hævn, og lukkede series 3-2 til Massimann efter at slå Ronnie’s Highlander Priest of Murloc Paladin.
I finalen skulle Massimann mod Crane333, og lagde ud med hans Control/Burn Mage som tog en hurtig 2-0 føring, efter at have slået Crane333’s Highlander Priest og Control Warlock. Crane333 hev en sejr tilbage over Massimann’s Mage deck, med hans Murloc Paladin, men Massimann lukkede finalen 3-1 med en sejr fra hans Evolve Shaman over Crane333’s Murloc Paladin.
Jade Druid var banned begge series, og gik dermed 0-0. Evolve Shaman gik 1-1, Control/Burn Mage gik 4-2 og hans Pirate Warrior 1-0.

Kvalifikationsrunde 2:
Vinder: Hoej

Hoej tog de helt samme decks med til 2. Kvalifikationsrunde i DM i Hearthstone, som han har planlagt at tage med til European Playoffs den efterfølgende weekend. Og Hoej så meget komfortabel ud med denne deckliste, og tabte kun to kampe hele vejen fra round of 64. I kvartfinalen tabte han en enkelt kamp til WilliamHS, og i semifinalen en enkelt til Twink, ellers var resten rene 3-0 sejr for Hoej.
Hoej startede ud med hans Razakus Priest Deck i semifinalen mod Twink, og vandt mod Twinks Razakus Priest. Dernæst stod Twinks Miracle Rogue for skud, og Hoej kom hurtigt på 2-0. Hoejs Priest deck, som ser ud til at være dominant når Jade Druid er banned, kom dog på glat is da Twink hev en gammel kending frem. Pirate Warrior var hvad der skulle til, før at Hoej kunne indkassere et loss på hans Razakus Priest. Hoej hev derefer hans Freeze/Burn Mage frem, og sikrede sig semifinale sejren med 3-1.
I finalen var det smooth sailing for Hoej, der hev en 3-0 hjem. Det betød at han altså kun havde brug for sit Razakus Priest deck i finalen.
Det betyder alt i alt at Hoej gik 5-1 på hans Razakus Priest deck, og 1-0 på hans Freeze/Burn Mage. Der var altså ikke brug for hans Evolve Shaman, og hans Jade Druid deck var banned ud i begge kampe.
Herunder ses alle Hoejs decks, klip på dem for at se dem i større format!

Kvalifikationsrunde 1:
Vinder: MatTheGreat

MatTheGreat stillede op til finalerne ved første kvalifikationsrunde med tre af de hyppigt sete decks denne expansion, nemlig Jade Druid, Evolve Shaman og Murloc Paladin. Det sidste og fjerde deck som han havde taget med til os, var hans nyfortolkning af Dragon Priest.
Semifinalen tog MatTheGreat overbevisende over Tessin, kun ved hjælp af hans Evolve Shaman, som vandt ham den series 3-0.
Videre til finalen var hans Murloc Paladin banned af Calculus, hvilket betød at vi ikke fik lov til at se det deck i aktion til finalerne. Dog startede MatTheGreat ud med hans Jade Druid, mod Calculus Evolve Shaman – men Jade Druid decket måtte se sig slået (Jade Druid gik 0-2 som deck ved finalerne).
Næste deck MatTheGreat tog i brug var hans trofaste Evolve Shaman, som fik ham til finalerne, og han vandt også denne mirror mod Calculus. Herefter måtte MatTheGreat dog se hans Evolve Shaman slået for første gang, af et Warrior deck fra Calculus.
Da MatTheGreat var nede 1-2, så måtte han hive sit Dragon Priest deck ud – og det gik 2-0! Først mod Calculus Warrior deck, og derefter mod Calculus Quest Mage deck. Den afgørende faktor i sidste kamp mod Quest Mage decket, var MatTheGreats valg af tech, nemlig Dirty Rat, som fik ødelagt Calculus combo win condition.
Herunder ses alle MatTheGreats decks, klik på dem for at se dem i større format!

Honorable mention:
Calculus Warrior deck var et deck vi ikke helt vidste hvad vi skulle forvente os af, men det endte med at tage os med storm!
Efter at havde tabt hans åbningskamp i semifinalen i et Evolve Shaman mirror, hev Calculus hans oddball Warrior deck frem. Decket herunder sweepede derefter semifinalen, og sikrede en 3-1 sejr til Calculus. I finalen vandt Calculus warrior deck endnu en gang over Evolve Shaman, men måtte til sidst se sig slået i fatigue af MatTheGreats Dragon Priest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cart
Tweets