Online esport undervisning

Fortnite, esport undervisning

I vores undervisning deler vi spillerne op
efter deres individuelle niveau på samme vis
som i traditionelle sportsgrene. Spillere kan
derfor rykke op i niveau, når de med tiden har
udviklet og forbedret sig.

I vores undervisning deler vi spillerne op efter deres individuelle niveau på samme vis som i traditionelle sportsgrene. Spillere kan derfor rykke op i niveau, når de med tiden har udviklet og forbedret sig.

Vi underviser i CS:GO

Vi tilbyder CS:GO og Fortnite undervisning såvel som bootcamps. Det er til alle niveauer og vi sørger for, at alle får den bedste oplevelse. Hvis du har nogle spørgsmål så kontakt os endelig.

Vi tilbyder CS:GO og Fortnite undervisning såvel som bootcamps. Det er til alle niveauer og vi sørger for, at alle får den bedste oplevelse. Hvis du har nogle spørgsmål så kontakt os endelig.

START TIL esport undervisning

Esport undervisning er en specialiseret form for onlineuddannelse, der fokuserer på at lære de studerende at få succes i en verden af konkurrencespil. Kurserne dækker en bred vifte af emner, herunder spilanalyse, turneringsforberedelse og strategi. Selv om esport undervisning stadig er i sin spæde begyndelse, er der allerede en stigende efterspørgsel efter kvalificerede instruktører.

Indtil videre er esport-uddannelse et nicheområde med en lille, men dedikeret gruppe af tilhængere. Copenhagen Flames giver Danmarks bedste rådgivning i hvordan du flytter dig til næste niveau med professionelle trænere. Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os nu.

Tilmeld dig vores Esport-undervisning. Ingen binding. Start næste måned. 300 DKK pr måned!

Et godt sted at starte er at nyde at gå til esport. Vi hjælper dig med at finde glæden ved at game. Udover det, så giver vi trygge rammer med Danmarks bedste trænere. 

Der findes både uddannelser og undervsisning indenfor gaming, hvor man kan komme til at lære mere om esport. Vores undervisning er online, men vi holder også bootcamps, hvor man kan komme og være sammen om at spille.

Det koster 300,- om måneden helt uden binding.

Ja, det er det. Det kræver samme slags færdigheder som klassiske sportsgrene. F.eks. reaktionsevne, overblik, kommunikation og nu også med meget store publikum.

Det er meget forskelligt fra land til land, men i f.eks USA, Kina og Sydafrika er det en anerkendt idrætsgren.

I følge Børneraadet spiller 9 ud af 10 børn computer spil. Det er derfor ekstremt vigtigt at få den rigtige undervisning og forståelse for spillets gang såvel som online trivsel.

Undervisning

Gå til esport hos Copenhagen
Flames - Bliv en del af klubben

Gratis Prøvetime

Vi tilbyder en gratis prøvetime til alle nye elever

Trygt Fællesskab

Trygt fællesskab til at udvikle sig som spiller og som person

Copenhages flames - vi underviser alle i esport

De fleste mennesker tænker på uddannelse inden for esport som noget, der kun gælder for professionelle gamere. Men de færdigheder, der kræves for at være en succesfuld esportsatlet, kan faktisk anvendes i mange forskellige aspekter af livet. Esportuddannelse kan f.eks. lære strategisk tænkning, problemløsning og teamwork. 

Det er alle værdifulde færdigheder, som kan bruges i en række forskellige karriereveje. Derudover skal esportsatleter være i stand til at bevare fokus og bevare roen under pres. Igen er dette nyttige færdigheder, som kan anvendes i mange forskellige situationer. Så uanset om du ønsker at starte en karriere i spilindustrien eller bare ønsker at forbedre din evne til at tænke strategisk, kan en esport-uddannelse være lige det, du har brug for.

Hos Copenhagen Flames er vi inkluderende og sørger for den bedste træning til alle.

Hvis du er interesseret i teambuilding kan du høre mere her.

Esport Undervisning hos CPH flames

Undervisning til alle
med interesse i esport

Hos Copenhagen Flames mener vi, at uddannelse i esport er for alle. Uanset om du er en erfaren pro eller lige begyndt, har vi noget for dig. Vores programmer er designet til at hjælpe dig med at forbedre dine gaming-færdigheder, lære mere om branchen og komme i kontakt med andre gamere fra hele verden. Vi tilbyder onlinejyrser, så du kan lære i dit eget tempo og i din egen tid. Vi er så sikre på du vil elske det, at vi tilbyder en gratis træningstime.

Du vil gennemgå en række forskellige øvelser og temaer, som alle er designet til at forbedre dine færdigheder. Klassen ledes af eksperttrænere, der ved, hvad der skal til for at spille på alle niveauer – fra nybegynder til professionel! Du vil lære om:

  • Placeringsevne
  • Specifikke taktikker som bruges af professionelle
  • Settings
  • Demo og analyse af forskellige in-game situationer

Niveaudeling i undervisningen