Copenhagen Flames præsenterer talentprogrammet “Light the Fire”

Vi er stolte over at kunne præsentere vores helt nye talentprogram “Light the Fire” i samarbejde med esportsforeningen Ballerup Esport!

Hos Copenhagen Flames vil vi gerne være med til at skabe fremtidens danske talenter, gennem struktureret, planlagt og professionel træning. Med “Light the Fire” programmet tilbyder vi unge esportsudøvere muligheden for at få den helt rigtige start på deres esport karriere. Som I andre sportsgrene får man enormt meget gavn af at få hjælp til at målrette sit spil på et tidligt stadie, både ift. styrker og svagheder, men i lige så høj grad værdien af at være en holdspiller, der tilpasser sig holdkammeratterne og ikke mindst at være en god holdkammerat.

Daniel Vorborg står i spidsen for projektet, og med League of Legends manager erfaring fra både Splyce og G2 vil han sørge for de optimale muligheder for udvikling i samarbejde med andre trænere, der uddannes af ham. På den måde sikres en rød tråd i talentarbejdet, som er bygget på et fundament af Copenhagen Flames værdier: Fællesskab, mangfoldighed og lighed. Det handler ikke kun om at spille sit spil, der skal være en retning og nogle målsætninger. Både på et sportsligt niveau, men bestemt også udenfor spillet. Herunder kan nævnes søvn, motion, afstressningsmetoder og meget mere. Disse ting skal være i orden, for at man som esportudøver kan udvikle sig og ruste sig frem mod større opgaver.

Herunder kan du se hvordan programmet er sat sammen. Kort beskrevet begynder du i Ballerup Esport, hvor du tilmelder dig et 10-ugers træningsforløb i enten CS:GO eller League of Legends, samt andre spil efter behov og siden placeres du på et af Ballerup Esport holdene alt efter dit niveau. Her sikres at du kommer på et hold, der matcher dig bedst, dit niveau og dine målsætninger. De bedste spillere kan tilkæmpe sig plads på Ballerup Esports 1. hold, og spillere herfra får mulighed for try-out på Flames Akademi-holdet. Gør du det godt nok spillemæssigt og som holdkammerat under din try-out, får du plads på Akademi-holdet. Det betyder blandt andet også at du ikke skal betale kontingent mere, og at du vil få mulighed for at spille turneringer rundt om i landet. Samtidig skrues der op for træningstimerne. Sidst, men ikke mindst vil du ved at udmærke dig på akademi-holdet blive tilbudt en professionel kontrakt hos Copenhagen Flames, med løn og andre goder.

“Light the Fire” skal være med til at styrke spillernes ansvarsbevidsthed, holdånd, spillemæssige niveau og være fundamentet for den enkelte spillers udvikling. Under ordnede og strukturede forhold vil vi sikre de bedst mulige forudsætninger for den enkelte, men i ligeså høj grad for de enkelte hold. Vi håber også det kan være medvirkende til at skabe et endnu bedre miljø i esport, med større positivitet og mere fællesskab. Nogle værdier vi arbejder efter hver dag i Copenhagen Flames og Ballerup Esport.

D. 13. Januar kl. 12,  genåbner Ballerup Esport i nye omgivelser i Ballerup. Her inviterer vi til introdag og åbent hus. Du vil her blive introduceret til hele “Light the Fire” projektet, folkene bag, de nye omgivelser, træningstider, regler og meget mere. Vi glæder os rigtig meget til at møde dig, og tag endelig venner og familie med til en hyggelig dag i esportens tegn.

Adresse:

Ballerup Esport
Lautrupvej 4
2750 Ballerup.

Cart
Tweets